Jolien Spoelstra

Jolien Spoelstra studeerde Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht, waarna zij enige tijd werkte als selectiepsycholoog bij de Politie Academie in Amsterdam en als therapeut op de ambulante behandelafdeling en de crisisdienst van Altrecht in Woerden.
Nadat zij de post-master opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, of kortweg GZ-psycholoog, en de specialisatie tot cognitief gedragstherapeut heeft afgerond, is zij enkele jaren werkzaam geweest in het veld van de arbeidsgerelateerde problematiek bij PsyQ Business en Skils. Inmiddels is zij supervisor en leertherapeut VGCt® bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie en begeleidt zij therapeuten die de opleiding tot cognitief gedragstherapeut volgen.

hoofd2In de afgelopen jaren is zij werkzaam geweest op de ambulante behandelafdeling van PsyQ in Zaandam en behandelde zij mensen met seksuele problematiek, angst- en stemmingsklachten en trauma.

Jolien Spoelstra heeft de post-master opleiding tot seksuoloog NVVS afgerond en is tevens geregistreerd als supervisor bij de NVVS, de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie.

Zij heeft zich gespecialiseerd in EFT, Emotionally Focused Therapy, en behandelt als EFT-relatietherapeut stellen met relatieproblemen.

Als EMDR therapeut behandelt zij traumaklachten en PTSS middels EMDR, Eye Movement Desensitization and Reprocessing.

In 2015 is zij gestart met haar eigen praktijk Move for Motion, waar zij relatieproblemen, seksuele problematiek, angst, depressie, trauma en stressklachten behandelt. Zij is lid van de LVVP, de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten.

Naast haar werk als therapeut, schrijft zij columns over liefde en seks voor Santé magazine, inspiratie voor een healthy lifestyle.

Direct aanmelden