Tip! Informatie over 'Self Pleasure and Sex'

Jolien SpoelstraTips!Leave a Comment

Regelmatig krijg ik van vrouwen de vraag waar ze interessante en vrouwvriendelijke informatie kunnen vinden om hun seksleven een boost te geven. Of het nou gaat over het plezieren van je eigen lijf of dat van je partner, met of zonder hulpmiddelen…er zijn écht goede sites te vinden.

Hieronder een aantal pareltjes!

Rouze
Korte, sexy luisterverhalen voor (bijna) elk moment!

Creatievelingen Eva en Daan zijn de drijvende kracht achter Rouze. Dè plek waar je erotische verhalen kan beluisteren, omdat het leuk is, omdat het prikkelt, omdat je er van ‘in de stemming’ kan komen of gewoon… om welke reden dan ook! Je betaalt een klein bedrag om één verhaal te luisteren of om toegang te krijgen tot àlle beschikbare verhalen! Hun doel is om vrouwen over de hele wereld toegang te geven tot sexy verhalen in een fijne, veilige online omgeving. Wat een mooi initiatief!

OMGyes
Kom met behulp van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen meer te weten over wat goed voelt en waarom, via leuke, oprechte filmpjes – voor meer inzicht, meer genot en tips voor nog gelukkigere relaties

Bij OMGyes hebben ze uitvoerig onderzoek gedaan naar hoe vrouwen genot beleven en de manieren waarop zij hun genot verhogen. Deze kennis wordt vervolgens weer met andere vrouwen gedeeld. Om toegang te krijgen tot de content moet je wel betalen, maar dan heb je ook wat. In 12 afleveringen en 62 filmpjes krijg je heldere uitleg over masturbatietechnieken en vrouwelijk seksueel genot. Het geld wordt weer gebruikt voor nieuw onderzoek en ze zijn inmiddels al bezig met een tweede en derde seizoen. Emma Watson is al fan! Nu jij!

Ilvy
Hét online platform voor vrouwen ter bevordering van de seksuele gezondheid!

Een website vol erotische verhalen, informatieve columns en de laatste trends op het gebied van liefde, erotiek en seks. Ilvy is stijlvol vormgegeven en echt met passie gemaakt. Dus zeker een kijkje waard! En…je komt er toevallig ook nog een paar columns van mij tegen.

It’s my pleasure
Intieme vrouwenzaken, zonder poespas

It’s my pleasure biedt momenteel twee trainingen aan. Self Pleasure, om een diepere connectie met je lijf te maken en je seksuele ervaring te verdiepen, en Zelf Massage, om je vagina sensitiever te maken en de fysieke en emotionele ‘flow’ in je bekken te herstellen. Bovendien is er een online community, waar vrouwen hun ervaringen kunnen delen.

Onlangs werd er in het programma Meer voor vrouwen aandacht aan de website en de training Self Pleasure besteed. Leuk om te kijken!

Oh! magazine
Lekker voor vrouwen

Een glossy voor vrouwen, vol met erotische verhalen, sexy foto’s en inspirerende columns. De erotische verhalen zijn van goede kwaliteit en vaak van bekende schrijvers. Oh! is overal te koop, maar op de website is ook veel leuks te vinden. Heb je een middagje vrij, trakteer jezelf dan op een lekkere cappuccino en een Oh! Met dit prachtig vormgegeven blad kan je prima in het openbaar gezien worden.

Goedele.com
Sex, of course!

Goedele Liekens kennen we natuurlijk allemaal en een van haar nieuwste projecten is Goedele’s Sexclass. Wanneer je betaald hebt, krijg je toegang tot expliciete video’s, waarin stellen laten zien hoe zij seks hebben. Het eerste seizoen ging volledig over orale seks. Hopelijk wordt er gewerkt aan een volgend seizoen met nog meer lesmateriaal voor de leergierige types onder ons!

De Paarse Keizerin
Voor een leven lang gepassioneerd liefhebben

De Paarse Keizerin is een webhop, informatieve site over seks en site met erotische verhalen in één. De webshop zit vol allerlei prikkelende artikelen voor haar. Maar er is ook van alles leuks voor hem te vinden. Er wordt gebruik gemaakt van een testpanel, dus er is veel kennis en ervaring. En heb je advies nodig, kan je gewoon contact opnemen. Ze helpen je graag om datgene te vinden waar jij naar op zoek bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.